Neopixels® Hulmur

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Hulmursisolering med Neopixels®

Om vores hulmursisolering med Neopixels i Nordjylland

Der er mange fordele ved at få udført hulmursisolering med Neopixels flamingokugler. En af de største fordele er naturligvis muligheden for en besparelse på varmeregningen på op til flere tusinde kroner om året.

Udover de økonomiske besparelser kan der også ofte opnås et væsentligt bedre indeklima med en god hulmursisolering, og samtidig virker denne også lydisolerende for eventuelle støjgener udefra. Du kan se nogle af de største fordele i punkterne neden for:

Du kan opnå store besparelser på varmeregningen årligt

Neopixels flamingo isolering pakker sig helt tæt i hulmuren, da det blæses ind med 10 bar tryk

Kuglerne bliver forstøvet med en vandbaseret lim kaldet Neofixx, som bevirker, at grafitperlerne hærder op til en fast isolering, der ikke falder sammen i hulmuren. Faktisk giver produceten 25 års garanti på produktet at det holder sin lambda på de o,o33 og at der ingen sætning er i det overhovedet .

Neopixels flamingo isolering er flammeslukkende, fugtighedsbestandigt, og gennemtrængelig, hvilket giver den bedste isolering til en overkommelig pris, hvor din bolig er behagelig varm om vinteren og dejlig kølig om sommeren.

Fakta og generelle informationer om Neopixels

Produktet tilhører tredje generation af Flamingokuglen, de fleste kender og kalder den for krøjer kuglen men dengang var den hvid i dag er den tilsat grafit hvilket gør at den er højre isolerende end andre og har en utrolig god varmerefleksion såvel som kulderefleksion.

Ved at benytte Neopixels isolering, opnår du en garanteret lambda-værdi på 0,033, hvilket er den bedste værdi. Jo lavere lambda-værdi produktet har, jo bedre isoleringsværdi har produktet (skalaen går fra 33 til 44 – så Neopixels opnår den bedst mulige værdi).

Flamingokuglerne blæses ind i hulmuren sammen med Neofixx-lim. Igennem små huller i fugerne på 14 – 16 eller 18 mm og dette gør at vi ikke ødelægger brandskallen på murstenen, samt ved at tilsætte Neofixx limen dette sikrer som tidligere nævnt, at isoleringen ikke falder sammen, og at der ikke dannes kuldebroer i hulmuren.

Kontakt Isolering Nordjylland i Dronninglund

Hvis du ønsker flere informationer om vores opgaver med flamingo isolering, kan du finde os og læse de mange anmeldelser på anmeld håndværker.dk eller hvis du har en specifik opgave, som du ønsker en godt og konkurrencedygtig tilbud på, kan du altid kontakte Isolering Nordjylland på tlf. 22 73 77 91 eller på vores mail her. Du er også velkommen til at udfylde formularen nedenfor med dit navn og dit telefonnummer, hvis du vil kontaktes telefonisk angående et isoleringstjek af din bolig.