Energirenovering

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Spar penge årligt med en energirenovering

Det kan være, at du overvejer at energirenovere dit hus eller en større etageejendom, men er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig – og hvad det reelt set har af betydning både for dit hus og for dig. Hos Isolering Nordjylland kan vi give dig svarene på, hvorfor det altid er en god idé at energirenovere huset.

Energirenovering bidrager f.eks. til, at du, med få investeringer, sikrer en mere komfortabel bolig, samtidig med at du sparer penge på varmeregningen. Udover at du opnår et langt mere behageligt indeklima i boligen og samtidig sparer penge, så er en energirenovering intet mindre end sund fornuft og god økonomi. Ved at energirenovere huset eller ejendommen, bidrager du nemlig også til et sundere og mere grønt miljø, som er til gavn for både dig selv, andre mennesker og dine omgivelser.

Øg husets salgsværdi med en energirenovering

Når du energirenoverer huset eller ejendommen, er endnu en fordel også, at du øger husets salgsværdi. Husets værdi stiger faktisk markant og mærkbart i takt med de energiinvesteringer, du foretager, når du energirenoverer huset. Én af årsagerne hertil er, at potentielle købere går højere op i energimærkningen på det hus, de ønsker at eje, end de gjorde tidligere. Derfor er det en rigtig god og mere langsigtet investering at energirenovere huset efter alle kunstens regler.

Uanset om du har skænket energirenovering en tanke i forbindelse med en renovering af huset eller ej, så har du faktisk pligt til at gøre huset mere energivenligt, når først du er gået i gang. Trænger huset f.eks. til et nyt tag, så skal taget leve op til en række bestemte krav om varmeisolering. De samme krav om varmeisolering gælder også for udskiftning af døre og vinduer samt større tilbygninger til huset.

Når det nu er lovpligtigt at tænke energirenovering ind i husets renoveringer, så er det heldigt, at energirenoveringen er en suveræn investering, der sparer dig for mange penge og øger husets værdi.

Isolering Nordjylland rådgiver i energirenovering

Hos Isolering Nordjylland rådgiver vi dagligt vores kunder i, hvordan de energirenoverer huset med det størst mulige udbytte både for dem selv og for miljøet. På den måde kan vores kunder være trygge ved selve energirenoveringen, velvidende at de har investeret pengene korrekt.