Neopixels® Kælder

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Neopixels® Kælder

Efterisolering og isolering af krybekælder i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Hjørring og hele Nordjylland og Himmerland

Hos Isolering Nordjylland i Dronninglund er vi specialister inden for alt der har med indblæsning af isolering, vi isolerer bl.a. krybekælder-, hulmursisolering, loftisolering, Etagedæk og generelle isoleringstjek.

Som noget helt nyt, kan vi også tilbyde efterisolering af krybekælder via indblæsning med produktet Neopixels. Tidligere har det været meget svært at udføre denne type opgave, men med dette produkt, kan vi nu i mange tilfælde udføre opgaverne effektivt, når der blot tages højde for nogle specifikke forhold.

Vi arbejder med isolering i hele Nordjylland, og vi har bl.a. udført mange opgaver i Aalborg, Frederikshavn, Skagen, Brønderslev og Hjørring .

Om vores isolering af krybekælder i Aalborg, Frederikshavn og hele Nordjylland og Himmerland

Ved at få udført en professionel isolering af gulvet over krybekælderen, får du mindsket trækket med kold luft på fødderne, og du opnår dermed et bedre indeklima i boligen, med en mere jævn fordeling af varmen. Du vil faktisk i nogle tilfælde kunne opnå, at det – grundet de dejligt varme gulve – næsten kan føles som om, at du har fået indlagt gulvvarme.

Det er meget vigtigt, at du får den korrekte rådgivning inden for dette område, da en forkert udført isolering kan resultere i fugt, råd og svamp samt forhøjet radonniveau i boligen.

Vi giver altid en grundig rådgivning ud fra den enkelte bolig, om en direkte indblæsning er mulig.

Hvis en indblæsning med Neopixels er mulig, kan opgaven klares både hurtigt og effektivt, og der vil være MANGE penge at spare på varmeregningen fremadrettet.

Kontakt os og få at vide om vi kan hjælpe dig

Hvis du ønsker at finde ud af, om du kan få udført isolering af krybekælderen, kan du kontakte os hos Isolering Nordjylland på tlf. 22 73 77 91 eller på vores mail. Du kan også udfylde formularen her på siden, hvis du hellere ønsker, at vi skal kontakte dig.

Vi står klar til at nedbringe din varmeregning allerede i morgen.

Vi arbejder overalt i Nordjylland og Himmerland. Bla. Aalborg, Dronninglund, Frederikshavn og Hjørring.