Tømning af hulmur

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Tømning af hulmur

Tømning af hulmur før isolering i Nordjylland, Himmerland, Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev m.fl.

Har du en hulmur med mange kuldebroer pga. for dårligt udført hulmursisolering? Ønsker du en grundig efterisolering, hvor du først får udført en effektiv og professionel tømning af hulmuren for den eksisterende isolering?

Hos Isolering Nordjylland i Dronninglund er vi nogle af de førende eksperter i Danmark, i at tømme hulmure for isolering. Vi kan tilbyde at tømme din hulmur for følgende materialer: flamingoperler / flamingo granulat, papiruld og papirisolering,Vermeculitte, Hvid polytanskum, glasuldsgranulat og stenuldsgranulat, lecanødder mm.

Vi udfører tømning af hulmur i hele Nordjylland, Himmerland, Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev, Hjørring.

Fordele ved tømning af hulmur for isolering

Hvis din hulmursisolering ikke er udført korrekt og ikke er blevet fyldt ordentligt op, pga. at det har sat sig i binderne, polytanskummet er forvitret eller hvor produktet har sat sig, og dermed dannet mange kuldebroer, så vil de mange kuldebroer kunne være årsag til, at nogle områder på væggene vil være køligere end andre, ligesom varmeforbruget også vil være højere, end hvis du har en helt tætpakket isolering uden nogle kuldebroer.

Det er stort se umuligt at lave en ordentlig efterisolering af hulmuren, hvis først det eksisterende materiale har sat sig, da der vil skulle blæses ind mange steder, og det vil være svært at få fyldt ordentligt ud overalt.

Ved at få udført en tømning af hele hulmuren for isolering, vil vi kunne starte helt forfra med en tom hulmur, som kan fyldes ordentligt.

Kontakt os om tømning af hulmur i Nordjylland og Himmerland

Hvis du ønsker at vide mere om dette specielle arbejdsområde, kan du altid kontakte os hos Isolering Nordjylland for et professionelt isoleringstjek på tlf. 22 73 77 91

Vi arbejder overalt i Nordjylland og Himmerland bl.a. Aalborg,
Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og Skagen