Vindplader

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Vindplader

Husk at vindpladen er 50% af en efterisolering, Vindpladen gør at vinden ikke kan komme ind over loftet, hvilket tit er skyld i kuldenedfald (eller træk). Ved at montere vindpladen helt ude ved tagfoden, sådan at den går ned til bagsiden af den yderste mursten, forhindrer man vinden i at komme hen over loftet.

Den anden funktion vindpladen har er, at den bibeholder ventilationen til loftrummet, hvilket er rigtig vigtigt, ellers kan der komme skimmelsvamp i tagkonstruktionen. Det er ikke godt, at isolere helt ud mod taget fordi så vil isoleringen også kunne holde på fugten således at spær, lægter og tag vil holde i kortere tid. Vindpladen monteres ude fra ved at skubbe tagpladerne op og den fuges også.

Bemærk: Det er ikke alle typer tag, at man kan eftermonterer Vindplader på som regel kun eternit plader.

Granulatstop

Er et alternativt til vindpladen og monteres ofte der hvor der er lidt plads og monteres inde fra det er samme plade man bruger men den kommer bare ikke lige så langt ud og den bliver heller ikke fuget

Kontakt Isolering Nordjylland om Vindplader i Nordjylland

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde inden for dette område, eller hvis du ønsker et godt tilbud på et specifikt projekt, er du altid velkommen til at kontakte os hos Isolering Nordjylland på tlf. 22 73 77 91.

Du kan også altid udfylde vores formular med navn og nummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt