Isolering af vinduer og døre

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Isolering af vinduer og døre

Hvis huset trænger til at få udskiftet både døre og vinduer, så er det en god idé at rådføre dig med et professionelt og erfarent isoleringsfirma. Når der er tale om udskiftning af døre og vinduer, er der nemlig samtidig tale om udskiftning af en bygningsdel, og det stiller specifikke krav til varmeisoleringen. Sagt med andre ord, så er der krav om energitilskud for vinduer og døre. Korrekt udskiftning af vinduer og døre har mange fordele, og én af dem er, at du kan spare tusindvis af kroner årligt.

Varmeisolering med nye vinduer

Råd, fugt, punktering af rude eller andre tegn på nedbrydning er en helt naturlig del af vinduers levetid. Er dine vinduer begyndt at vise tegn på, at de trænger til en udskiftning, så bør du overveje nye vinduer med energiruder. Du kan også nøjes med at udskifte termoruden, såfremt vinduesrammerne er i god stand.

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, så er det vigtigt og faktisk lovpligtigt at tænke energirenovering ind som en naturlig del – både til fordel for dig, dine omgivelser og naturen. Udskiftning til nye vinduer kræver, at vinduerne har energiruder, som bl.a. sikrer en varmere indvendig overflade og dermed varmeisolerer korrekt.

Varmeisolering med nye døre

Ligesom vinduer kan vise tegn på nedbrydning, så gælder det samme for især yderdøre i boligen. Døre, der f.eks. er utætte, bør udskiftes til nye. Vælger du at skifte boligens yderdøre, er der også her et krav om, at dørene er varmeisolerede. Varmeisoleringen optimerer husets hold på varmen og reducerer dermed varmetabet gennem yderdøre, samtidig med at det både gavner din økonomi, miljøet og husets værdi. Derudover er der fordele såsom mindre risiko for indvendig kondens, mindre træk og kuldenedfald, som alt sammen er med til at forbedre boligens indeklima og øge komforten for dig.

Ønsker du at rådføre dig med et kyndigt og uvildigt isoleringsfirma, som kan vejlede dig i udskiftning af yderdøre og vinduer, der lever op til kravene om varmeisolering, så er Isolering Nordjylland det rette valg.