Er du interesseret i et møde med en af vores isoleringsrådgivere? Så ring til os på

Isolering af vinduer og døre

Hvis huset trænger til at få udskiftet både døre og vinduer, så er det en god idé at rådføre dig med et professionelt og erfarent isoleringsfirma. Når der er tale om udskiftning af døre og vinduer, er der nemlig samtidig tale om udskiftning af en bygningsdel, og det stiller specifikke krav til varmeisoleringen. Sagt med andre ord, så er der krav om energitilskud for vinduer og døre. Korrekt udskiftning af vinduer og døre har mange fordele, og én af dem er, at du kan spare tusindvis af kroner årligt.

Varmeisolering med nye vinduer 

Råd, fugt, punktering af rude eller andre tegn på nedbrydning er en helt naturlig del af vinduers levetid. Er dine vinduer begyndt at vise tegn på, at de trænger til en udskiftning, så bør du overveje nye vinduer med energiruder. Du kan også nøjes med at udskifte termoruden, såfremt vinduesrammerne er i god stand.

Uanset om du vælger den ene eller den anden løsning, så er det vigtigt og faktisk lovpligtigt at tænke energirenovering ind som en naturlig del – både til fordel for dig, dine omgivelser og naturen. Udskiftning til nye vinduer kræver, at vinduerne har energiruder, som bl.a. sikrer en varmere indvendig overflade og dermed varmeisolerer korrekt.

Varmeisolering med nye døre

Ligesom vinduer kan vise tegn på nedbrydning, så gælder det samme for især yderdøre i boligen. Døre, der f.eks. er utætte, bør udskiftes til nye. Vælger du at skifte boligens yderdøre, er der også her et krav om, at dørene er varmeisolerede. Varmeisoleringen optimerer husets hold på varmen og reducerer dermed varmetabet gennem yderdøre, samtidig med at det både gavner din økonomi, miljøet og husets værdi. Derudover er der fordele såsom mindre risiko for indvendig kondens, mindre træk og kuldenedfald, som alt sammen er med til at forbedre boligens indeklima og øge komforten for dig.

Ønsker du at rådføre dig med et kyndigt og uvildigt isoleringsfirma, som kan vejlede dig i udskiftning af yderdøre og vinduer, der lever op til kravene om varmeisolering, så er Isolering Nordjylland det rette valg.

Det siger vores kunder

Læs mere om vores mange anmeldelser på Anmeld Håndværker

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet af Isolering Nordjylland for et uforpligtet rådgivning vedr. energieffektive tiltag på dit hus.

Vi bestræber os efter at være de bedste i energioptimering af villaboliger og etageejendomme. Vi er uvildige i vores rådgivning, hvilket giver vore kunder den bedste løsning helt afhængig af opgaven. På denne måde får vores kunder den bedste løsning markedet kan tilbyde.

Igennem en uforpligtende gennemgang af den konkrete ejendom kan vore energivejledere nemt udarbejde den mest ideelle løsning.

Få et uforpligtende tilbud: +45 22737791

Ring til os og book et møde omkring dine muligheder