Isolering af hulmur

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Isolering af hulmur

Neopixels, det ideelle isoleringsmateriale

Hulmursisolering med Neopixels.
Isolering i Dronninglund, Aalborg, Frederikshavn og resten af Nordjylland

Er du interesseret i at spare penge på varmeregningen med en god hulmursisolering? Er du i tvivl om, hvilken isolering du skal vælge, så rådgiver vi gerne i junglen af muligheder, men et af dem kan være Neopixels flamingo?

Hos Isolering Nordjylland i Dronninglund tilbyder vi hulmursisolering overalt i Nordjylland med både Neopixels flamingokugler , Paroc Stenuld, Isover Glasuld. Vi har bl.a. udført mange projekter i Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du altid ringe på tlf. 22737791

Kunden har skåret hul i væggen efter har fået isoleret med Neopixels fremtidens hulmursisolering.
Fordi at han vil have en dør der og her kan man se hvordan isoleringen pakker sig helt tæt til murværket.

Den bedste løsning til isolering af hulmur

Hulmursisolering er påvist den største energibesparelse i forhold til investeringen. Er hulmuren tom, vil investeringen typisk være tjent hjem på blot 4-6 år. Det er en af de helt klart bedste investeringer i et hus.
Det er vigtigt at vælge et godt isoleringsmateriale til isolering af hulmur.

Når man isolerer sin hulmur er der en begrænsning for isoleringstykkelsen og det er derfor vigtigt at materialet har en god isoleringsværdi.

Hos Isolering Nordjylland Tilbyder vi flere forskellige typer af isolering men vores hoved produkt er nok Neopixels men vi har også Isover glasuld. Det er rigtig vigtigt, at materialet kan håndtere fugt. Hvis isoleringen bliver fugtig, vil den miste sin isoleringsevne, hvis den ikke kan tørre igen.

Isolering Nordjylland anbefaler Neopixels til isolering af hulmur hvis muren er tom eller kan laves tom . Neopixels har en rigtig god isoleringsværdi, der optager ikke fugt og sætter sig ikke. du kan læse mere om Neopixelses her…