Termografering

4.7 ★★★★★ ud af 259 anmeldelser

  • Medlem af byg garanti din sikkerhed
  • Vi har mange års erfaring
  • Vi overholder vores aftaler
  • Vi bygger på kvalitet og faglig stolthed
  • Hos os er du i trygge hænder
FÅ ET TILBUD NU

Hvad er Termografi?

Termografi, eller termofotografering, er en måde at finde de energimæssige svagheder i en bygning, og en måde at kontrollere om ens isolering er tilstrækkelig.

De stadig stigende energipriser bevirker, at husejere er nødt til at tænke over varmeregningen. En stor del af energien i en husholdning bliver anvendt til opvarmning, så der er meget at spare. Mange utætheder kan ikke ses med det blotte øje, men et termografisk apparat kan afsløre dem.

Termografi er en målemetode, hvor temperaturforskelle kan ses på et infrarødt kamera. Termografi gør fejlfinding i bygninger meget lettere end ved den gamle metode, hvor man eksempelvis skulle bryde gulvet op for at finde utætheder i gulvvarmerøret.

Et termografisk apparat tager infrarøde billeder af bygningers overflade temperatur. Billederne kan vise temperaturudsving ned til 0,05 grader celsius. For at opnå det bedste resultat hos jer som kunder skal der være en jævn varme i jeres hus på min 21 grader og ude temperaturen må ikke være højere end 8 grader

Der skal min være en forskel på ude og inde på 13 grader

Pris uden køb af isolering: 2.995,- inklusiv moms.